Barbu, întrebat de poziţia premierului privind situaţia lui Vâlcov: Nu sunt mandatat să ofer niciun comentariu

Barbu, întrebat de poziţia premierului privind situaţia lui Vâlcov: Nu sunt mandatat să ofer niciun comentariu

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a afirmat joi că nu este mandatat să ofere vreun comentariu în ceea ce priveşte situaţia consilierului de stat Darius Vâlcov, adăugând că, în cazul care Executivul va avea ceva de comunicat pe acest subiect, o va face cu siguranţă.

"Nu sunt mandatat să ofer niciun fel de comentariu în privinţa acestui subiect. Dacă Guvernul României va avea ceva de spus, cu siguranţă o va face şi vă anunţăm", a declarat Nelu Barbu, întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, dacă are vreun mesaj din partea premierului Viorica Dăncilă referitor la situaţia consilierului de stat Darius Vâlcov.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre faptul că Vâlcov şi-ar fi manifestat intenţia de a demisiona din funcţie sau dacă premierul şi-a manifestat intenţia de a-l demite, purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus: "Nu am niciun comentariu pe acest subiect, nu cunosc, nu ştiu, nu".

Darius Vâlcov a fost numit consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată pe 30 ianuarie în Monitorul Oficial.

Joi, Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina şi ministru al Finanţelor, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la opt ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani. Decizia nu este definitivă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache