Barcelona nu a reușit să ajungă în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor pentru a doua oară consecutiv

Barcelona nu a reușit să ajungă în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor pentru a doua oară consecutiv

Inter a dispus cu 4-0 de Viktoria Plzen, la Milano, succes care o califică în optimile de finală ale competiţie şi o scoate din cursă pe FC Barcelona încă înaintea meciului cu Bayern Munchen.

Atacantul Barcelonei Ousmane Dembele. Foto: EPA-EFE

Golurile au fost marcate de Henrikh Mkhitaryan (minutul 35), Edin Dzeko (42, 66) și Romelu Lukaku (87). Inter a acumulat 10 puncte în grupa C și și-a asigurat accesul în playoff-ul Ligii Campionilor.

Jucând în aceeași grupă Barcelona a pierdut înainte de termen șansele de a ajunge în playoff-ul turneului. Barcelona nu a reușit să ajungă în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv, în condițiile în care, în sezonul anterior echipa din catalană a ocupat locul trei în grupă și a ajuns în Europa League, unde a pierdut în sferturile de finală în fața câștigătoarei al turneului, echipa german Eintracht (1:1, 2:3).

În acest sezon, Barcelona va juca și play-off-ul Europa League. Jucătorii lui Xavi vor începe să joace în turneu din faza finală șaisprezecimilor, adversarul și datele întâlnirilor urmând a fi anunțate ulterior.

Barcelona se va confrunta tot în această seară cu Bayern Munchen, care a acumulat 12 puncte și a avansat în playoff-ul Ligii Campionilor înainte de termen.

În turul final al fazei grupelor, Inter pe 1 noiembrie se va confrunta cu Bayern, iar Viktoria Plezen în aceeași zi va găzdui pe FC Barcelona.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /