Barna: În PNL sunt multe soluţii pentru premier; Ilie Bolojan ar putea avea susţinerea USR-PLUS

Barna: În PNL sunt multe soluţii pentru premier; Ilie Bolojan ar putea avea susţinerea USR-PLUS

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a afirmat, joi, că în PNL sunt foarte multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru, menţionând că Ilie Bolojan ar putea avea toată susţinerea formaţiunii sale pentru acest post.

"Coaliţia poate să propună - şi asta vom face, ne vom duce la coaliţie şi vom spune colegilor de la PNL: puneţi pe masă un premier competent, care are pur şi simplu maturitatea să conducă un guvern. Am văzut cum explica unul dintre purtătorii de mesaj de la PNL, ne explica că în USR PLUS sunt multe soluţii pentru Ministerul Justiţiei. În PNL în egală măsură sunt multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru. Un domn premier Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS, fără niciun fel de problemă şi sunt convins că vom avea acel guvern stabil din punctul de vedere al deciziilor mature", a declarat Barna la Digi 24.

El a spus că această coaliţie va funcţiona, "fără îndoială, cu un premier care va avea maturitatea necesară.

"Sunt două opţiuni; dacă moţiunea de cenzură pică şi premierul Florin Cîţu dovedeşte că are susţinere parlamentară, înseamnă că noi suntem cei care greşim şi ne retragem de la guvernare. Dacă moţiunea de cenzură trece şi Cabinetul este demis, preşedintele va propune un nou premier, ne aşezăm la masă, discutăm, coaliţia poate să funcţioneze", a mai susţinut Barna. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bărbat de căcat ce ești / Jigodie ordinară, mort după putere și bani”

2 Mare dreptate are omul ăsta, în tot ce spune...

3 VIDEO Foarte interesanta ieșire la rampă a șefului spionajului militar ucrainean

4 Surprinzătoarea schimbare de orientare și ton a NATO față de războiul din Ucraina

5 De citit...