Barna: Numirea Danei Gîrbovan în Guvern, un semnal că PSD va relua eforturile de a-şi subordona Justiţia

Barna: Numirea Danei Gîrbovan în Guvern, un semnal că PSD va relua eforturile de a-şi subordona Justiţia

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că desemnarea de către PSD a Danei Gîrbovan în Guvern reprezintă "un semnal extrem de îngrijorător că PSD va relua eforturile de a-şi subordona Justiţia".

 "Îi cer preşedintelui Iohannis să nu accepte această numire şi să folosească toate pârghiile pe care funcţia prezidenţială i le oferă pentru a se asigura că PSD nu va reuşi să-şi subordoneze Justiţia", scrie Barna pe Facebook.

Liderul USR afirmă că, în şedinţa de vineri, PSD şi-a desemnat "miniştrii cu numerele 72, 73 şi 74", precizând că social-democraţii au ajuns la 74 de miniştri în trei ani.

 "Au ajuns la 74 de miniştri de trei ani. Dintre cei trei, doamna Gîrbovan, propunerea pentru Justiţie, iese în evidenţă. A fost unul dintre cei mai vocali susţinători ai 'reformei' iniţiate de Dragnea şi Iordache în Justiţie, în favoarea penalilor din politică", susţine Dan Barna. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”