Barna: Vom susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare

Barna: Vom susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare

USR va susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare, a anunţat, joi, preşedintele partidului, Dan Barna.

"USR va rămâne consecvent poziţiei pe care a avut-o din momentul în care a intrat în Parlamentul României, aceea de a fi alături de cetăţeni şi de a susţine toate protestele care apără statul de drept şi, până la urmă, normalitatea şi decenţa într-o societate transformată în coşmar ambulant de către Liviu Dragnea şi PSD. Şi, din această perspectivă, vom susţine şi protestele publice care se anunţă în zilele următoare. Eu, personal, probabil voi fi la protestul de la Sibiu, dar colegii mei voi fi cu siguranţă şi aici, în Bucureşti, pentru că într-adevăr România are nevoie şi încurajez organizaţiile civice de toate felurile care cred că trebuie să rămânem un stat de drept să îşi exprime activ această opţiune", a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului.

O serie de proteste faţă de "acţiunea Regimului Dragnea împotriva Laurei Codruţa Kovesi" au fost anunţate pe Facebook pentru ziua de vineri la Bucureşti, Cluj şi Sibiu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?