„Baronatul agricol” al tractoristului Stănescu angajează „operatori pentru un parc de utilaje agricole performante de ultimă generație”

„Baronatul agricol” al tractoristului Stănescu angajează „operatori pentru un parc de utilaje agricole performante de ultimă generație”

Lipsa tractoriștilor este o problemă pentru întreaga agricultură românească, indiferent de dimensiune sau de numele fermei. Cum exploatațiile dispun de un parc de utilaje agricole performante de ultimă generație, studiile superioare au început să devină ceva obișnuit printre cerințe, iar salariul este și el pe măsură.

La Agromec Vișina din Olt, exploatația administrată de familia lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD, se caută operatori pentru un parc de utilaje agricole performante de ultimă generație, în valoare de 7 milioane euro. Salariul ajunge la 7.000 lei pe lună, iar doritorii trebuie să aibă studii medii/superioare, potrivit unui anunț al companiei.

Pe lângă studii, este nevoie de un permis de categoria B, iar experiența în domeniu constituie un avantaj. Doritorii trebuie să îndeplinească următoarele calități: să fie o persoană dinamică, serioasă, responsabilă si deschisa la comunicare si colaborare.
Mai trebuie precizat că examenul se desfășoară atât teoretic, cât și practic.

Agromec Vișina administrează circa 3.500 hectare de teren agricol, arendate în mare parte, unde se practică agricultură intensivă.


agromec_visina.jpg


Citește și:

populare
astăzi

1 Ați văzut ce frumos s-a întors cheița după faza cu „Ciolacu e tătic”?

2 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

3 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

4 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

5 Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala