Barry Manilow și-a dezvăluit public homosexualitatea la 73 de ani

Barry Manilow și-a dezvăluit public homosexualitatea la 73 de ani

Cântărețul american Barry Manilow a vorbit pentru prima oară public despre homosexualitatea sa și a mărturisit, într-un interviu pentru revista People apărut miercuri, că a ascuns acest lucru timp de mulți ani, pentru că nu a vrut să-și dezamăgească fanii, relatează agențiile France Presse și EFE.

"Am crezut că îmi voi dezamăgi fanii dacă aflau că sunt gay (...). Dar când au aflat că Garry Kief și cu mine suntem împreună au fost foarte fericiți. Reacția a fost frumoasă", a spus artistul.

Deși în 2015 numeroase media au informat că Manilow și managerul său Garry Kief s-au căsătorit într-o ceremonie privată, este pentru prima dată când cântărețul în vârstă de 73 de ani vorbește despre homosexualitatea sa și despre relația pe care a avut-o timp de aproape patru decenii cu un bărbat.

"Sunt foarte rezervat, mereu am fost", a spus cel cunoscut pentru hituri ca 'Mandy' sau 'Copacabana (At the Copa)'.

Cei doi s-au întâlnit în 1978, iar Manilow a știut imediat că și-a găsit marea dragoste, Garry Kief, care era atunci producător de televiziune.

Barry Manilow, pe numele său real Barry Alan Pincus, a cunoscut momentul de glorie în anii 70, înainte ca starul pop să vorbească deschis despre orientările sale sexuale.

Manilow a revenit pe scenă în 2006 cu un album cu reluări ale pieselor din anii 1950, intitulat 'The Greatest Songs of the Fifties'. În cursul ultimilor ani el și-a produs propriul spectacol în Las Vegas.

Luna aceasta el a lansat un nou album, 'This Is My Town', cu piese dedicate orașului său natal, New York.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”