Baschet: Marc Gasol semnează cu Los Angeles Lakers, noua campioană a NBA

Baschet: Marc Gasol semnează cu Los Angeles Lakers, noua campioană a NBA

Echipa Los Angeles Lakers, noua campioană a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), a ajuns la un acord cu pivotul spaniol Marc Gasol, care va semna un contract pe două sezoane cu gruparea californiană, în calitate de jucător liber, anunţă presa din Statele Unite, citată de EFE.

Gasol, în vârstă de 35 ani, a fost selecţionat de Lakers de pe poziţia a 48-a în cea de-a doua rundă a Draft-ului NBA din 2007, însă baschetbalistul iberic nu a apucat să dispute niciun meci alături de gruparea din Los Angeles, care l-a cedat la Memphis Grizzlies în februarie 2008, în cadrul unui schimb de jucători care l-a inclus şi pe fratele său, Pau Gasol.

În sezonul trecut, Marc Gasol a evoluat pentru Toronto Raptors, echipă la care a sosit în februarie 2019, ajutând-o să câştige titlul de campioană a NBA în campania 2018-2019, primul din istoria francizei canadiene.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”