BĂSE către PISICUȚ: "Măi mitomanule, ai pierdut alegerile în mod penibil"

BĂSE către PISICUȚ: "Măi mitomanule, ai pierdut alegerile în mod penibil"

Fostul preşedinte Traian Băsescu scrie pe Facebook că declaraţiile lui Victor Ponta privind cozile de la alegerile din 2014 sunt o dovadă în plus că acesta este un "mitoman şi afirmă că singurul efect al politicii Guvernului de atunci a fost că Ponta a pierdut scrutinul prezidenţial "în mod penibil".

"Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte să aflăm definiţia mitomanului în politică. (...) Pe mine această afirmaţie mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înşelătorie, vrea să îşi construiască un viitor în politică la fel cum şi-a construit şi trecutul, adică, prin minciună", scrie Băsescu.

Liderul PMP critică şi afirmaţiile "nonşalante" ale lui Ponta privind destabilizarea României, pe modelul din Ucraina. "Măi mitomanule , România nu a fost nici o clipă în pericol de ukrainizare datorită deciziei tale, a lui Dragnea şi a lui Corlăţean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. Şi ţi-o spun eu, care la acea data eram Preşedintele României. Singurul efect a fost acela că tu ai pierdut alegerile în mod penibil", mai spune Traian Băsescu.

Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat, duminică, la România TV, că în 2014, la alegerile prezidenţiale, cozile din diaspora erau formate de cetăţeni români care "se puneau şi de patru ori la rând, să se arate la televizor". "Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor", a spus deputatul PSD.

El a venit şi cu noi explicaţii privind motivul pentru care a demisionat din Guvern în 2015, afirmând că a primit informaţii de la ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, potrivit cărora în România se pregăteau proteste de amploare şi incendieri de instituţii, pe modelul revoltei din Ucraina.

"Se pregătea, aşa, se dorea să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina, aşa, un Maidan. Ori, eu am spus, că atunci era ministru de Interne domnul (Gabriel - n.r.) Oprea, am zis <<nici vorbă, niciun jandarm, nu că nu... Domnule, lăsaţi în pace să facă ce vor, nu există în România jandarmi care bat oameni cât sunt eu prim-ministru>>", a spus Victor Ponta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!