Băse, dezvăluire SUSPECTĂ! Am fost atacat informatic și mi-au FURAT DOCUMENTE!

Băse, dezvăluire SUSPECTĂ! Am fost atacat informatic și mi-au FURAT DOCUMENTE!

Dezvăluire suspectă făcută de-abia acum de fostul președinte al României! Traian Băsescu a declarat, joi seară, în Ediţia de seară de la România TV, că în urmă cu două luni a fost ţinta unui atac cibernetic. Fostul preşedinte a făcut această dezvăluire în contextul scandalului Black Cube, izbucnit după ce doi foşti agenţi Mossad, în prezent angajaţi ai unei companii de spionaj, au fost arestaţi în România sub acuzaţia că ar fi spionat-o pe Laura Codruţa Kovesi. 

"Mie acum vreo două luni mi s-a intrat în calculator. Am informat STS, au venit, s-a recuperat ce se putea recupera, în rest zeci de mii de fişiere distruse, poate şi sustrase. Se pare că în calculatorul tatălui doamnei Kovesi s-a intrat în luna martie. Aveam documente nesecrete în calculator, de exemplu rapoartele administraţiei prezidenţiale care oricum sunt publice şi care aveau semnificaţia lor pentru mine", a declarat Traian Băsescu la România TV. 

Rugat să comenteze scandalul Black Cube şi faptul că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar fi fost spionată, Traian Băsescu a răspuns: "N-am decât o amintire legată de acest lucru: Bica la Paris. Nu ştiu cine a fost, dacă a fost tot Black Cube, dar s-a mai întâmplat să avem procurori filaţi. Ca persoană publică e clar că trebuie să te aştepţi. M-a plâns cineva pe mine când ziariştii erau buluc pe maică-mea şi taică-meu era pe patul de moarte? M-am plâns vreodată că presa era buluc pe fetele mele? Asta e viaţa unei persoane publice. Pe urmele Alinei Bica a fost o companie privată, nu paparazzii. Nu neapărat Black Cube, dar o companie privată".

Niște ÎNTREBĂRI

1. De ce a tăcut Băsescu până acum? Și de ce n-a devoalat acest lucru chiar de ieri?

2. De ce STS n-a informat opinia publică despre acest incident de securitate?

3. Nu cumva Băsescu se folosește de acest prilej pentru a justifica apariția pe piață a unor informații plasate strategic către băieții de casă?

 
 
 
 
 
loading...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…

2 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

3 Așa o fi?

4 Imagini horror cu fesele „putrezite” ale Loredanei Chivu / Detalii din scandalul ținut departe de ochii presei

5 Așa o fi?