Băse, la faza asta ai fost cu „EI”, NU te mai poți ASCUNDE!

Băse, la faza asta ai fost cu „EI”, NU te mai poți ASCUNDE!

Bună observația lui Radu Moraru, că PNL+PSD+PMP+UNPR+ALDE de-abia i-au făcut față lui Nicușor Dan, cu USB-ul lui! Luați de vârtejul tembeliziunilor ignorăm detaliile! Dar asta este realitatea, din sondaje se știa de mult timp, cam de două-trei luni, că bucureștenii vor să dea „temelie”!

Și, când spunem se știa vorbim despre cioncafleșcherii care fac sondajele pe bune și le susură, la ceas de seară, la urechile „LOR”. Pentru că la „EI” sunt banii. Și, probabil dacă nu mai mult ca sigur, tot „EI” l-au aruncat, disperați, și pe infractorul de Vanghelie în luptă. Știați, de pildă, așa, cu titlu informativ, că USB n-a putut să-și pună candidat la Sectorul5? 

Și cum dracu se face că Turcescu nu numai că a devenit, în mod curios, candidatul lui Băsescu, dar toată campania nu l-a atacat murdar decât pe Nicușor Dan? A scos, la prosteală, așa cum făcea și face și Băsescu cu Penalul, niște chestii ultra-expirate și despre Trompy. 

Se aude prin târg că PMP va fi premiat de „inamica” Firea. Cu un post de viceprimar. 

Pentru cei care se vor repezi să facă niște calcule din care să rezulte că procentele lui Turcescu și PMP n-ar fi fost îndestulătoare le tăiem elanul din start. Mesajul nu e ăsta...


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...