Băse, sfătuit S-O LASE MOARTĂ! Amănunte INCENDIARE!

Traian Băsescu e în pericol! Mulți cunoscători au interpretat corect ieșirea Lenuței pe sticlă, la disperare, ca fiind bășina sulfuroasă ce precede marele căcat! Adică, nici nu vrem să folosim cuvintele specifice, intrarea fostului președinte într-o spirală de toată jena. Chiar și bătrâna mumie securistă Stolojan a ieșit vineri din sarcofag și s-a cerut la declarații la Agerpres pentru a-i transmite, pe față, un mesaj ferm lui Băse: Las-o dracu de candidatură! Ce ești orb, tu nu simți ce se-ntâmplă? Stai tată acasă, cu nevasta, cu nepoții. Mesajul lui Stolojan a fost bestial: „După cum știți, după legislația românească cel care a fost președintele României are asigurat până la sfârșitul vieții un salariu foarte bun, o casă, o gardă de corp, deci țara a avut grijă de foștii președinți. Eu cred că așa ar fi bine, dar dânsul va decide singur ce are de făcut”.

Iar Stolojan nu este singurul care, în ultimele zile, l-a sfătuit pe Băse să-și vadă de treabă, să nu candideze la Primărie. Nici măcar ăia de la DNA nu vor avea nicio vină. Ei sunt obligați de lege să investigheze denunțurile. Iar SISTEMUL a „delegat” deja doi kamikaze.

Vom trăi vremuri interesante, oameni buni!

Bășina Lenuței

„Procurori și-au petrecut vacanțele pe Coasta de Azur în vilele lui Dragoș Dobrescu și Bogdan Buzăianu”, a spus joi seară la România TV Elena Udrea.

Ea a spus că aceștia au făcut înțelegeri cu procurori și vin să facă denunțuri cu avioane private.

Udrea a precizat că aceste fapte ar fi avut loc în 2010, 2011 și 2012, dar a spus că momentan nu dă numele procuroriilor.

„Se știe cine sunt, sunt fotografii, aștept să vadă dacă spun, informațiile vor ieși la iveală curând”, a susținut Elena Udrea.

Subit, Leana a vorbit, la România TV, despre momentul în care fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul premier, Penalul Național, s-au pus de acord pentru numirea Laurei Codruţa Kosevi în funcţia de procuror-şef al DNA, în 2013. Aceasta a mărturisit că fost mesagerul între Băsescu şi Ponta şi că cel din urmă i-a transmis un avertisment, care, doi ani mai târziu, s-a adeverit.

"Domnul Ponta mi-a spus atunci. Treaba ta, dar eu îţi spun, tu o să fii prima pe care Kovesi o arestează. Şi au fost martori, oameni care erau de faţă în momentul acela", a declarat Elena Udrea, la România TV.

Elena Udrea a declarat anul trecut, într-un interviu acordat Hotnews, că ea a fost cea care a discutat cu Victor Ponta numirea lui Kovesi la şefia DNA, precizând totodată că Victor Ponta "nu dorea acest lucru". "Faptul că Victor Ponta nu dorea era evident şi ştiam de la preşedinte. Dar era evident, pentru că spunea pe toate părţile că nu doreşte. Iar eu am fost cea care a mers la Victor Ponta să discut tocmai numirea Codruţei Kovesi în funcţie", mărturisea, în 2015, Elena Udrea.

Aceasta a susţinut că discuţia cu Ponta a avut loc într-o seară, în 2013, la biroul lui Victor Ponta.

Fostul preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, după dezvăluirile făcute de Elena Udrea, că nu a discutat niciodată cu ea despre numirea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi şi nici cu un alt om politic. "Referitor la doamna Kovesi, nu am discutat cu nici un alt om politic. (...) Nu am discutat niciodata cu vreun om politic despre numirea procurorului-sef la DNA. (....) Nu am discutat niciodata cu doamna Udrea despre procurorul-sef", a spus Victor Ponta.

Avertismentul lui Stolojan

 Theodor Stolojan a declarat vineri că nu consideră oportună o candidatură a fostului președinte Traian Băsescu la funcția de primar al Bucureștiului.

Întrebat vineri, într-o conferință de presă, dacă consideră oportună o candidatură a lui Traian Băsescu, președintele Partidului Mișcarea Populară, pentru postul de primar al Capitalei, Theodor Stolojan a răspuns: "Nu cred că ar fi oportună, pentru că dânsul atunci când era președinte făcea următoarele declarații publice: când ai fost președintele României nu mai poți să te bagi în fel de fel alte funcții, după ce ai fost președinte. De aceea, după cum știți, după legislația românească cel care a fost președintele României are asigurat până la sfârșitul vieții un salariu foarte bun, o casă, o gardă de corp, deci țara a avut grijă de foștii președinți. Eu cred că așa ar fi bine, dar dânsul va decide singur ce are de făcut".

Stolojan a spus că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu de mult timp. Europarlamentarul a afirmat că ultima dată s-a întâlnit cu Băsescu în studioul unei televiziuni din București, la o emisiune.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

4 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

5 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …