Băsescu a vizitat un apartament în Pipera

Băsescu a vizitat un apartament în Pipera

Paparazzi MediaFlux l-au suprins pe fostul șef al statului luni dimineață, în jurul orei 11, exact în momentul în care a mers în zona Pipera pentru a studia un apartament dintr-un ansamblu rezidențial nou. Băsescu a fost la vizionare însoțit doar de șofer, cel care a condus Dusterul fostului șef de stat într-un cartier nou de la marginea Bucureștiului.

Totuși, fostul președinte a vorbit o vreme la telefon, probabil descriindu-i soției sale cum arată zona și asigurând-o că ansamblul imobiliar are o grădină aranjată.

Îmbracat sport, cu o șapcă pe cap, Traian Băsescu s-a întâlnit mai întâi cu un reprezentat al dezvoltatorului imobilar, chiar în fața blocului, apoi au mers împreună la un birou de vânzări din cadrul ansamblului. În scurt timp, și-au făcut apariția și doi agenți imobiliari care, după o scurtă discuție, l-au condus pe Traian Băsescu să vadă apartamentul.

Apartament sub 200.000 de euro. Vizită de 10 minute

Fostul președinte a fost condus direct în corpul din partea stângă a ansamblului de locuințe, semn că în discuțiile preliminare părțile au convenit asupra unui anumit tip de apartament.

Vizita nu a durat mai mult de zece minute, timp suficient pentru Traian Băsescu să se lămurească dacă respectiva casă e ceea ce caută. S-a orientat, cel mai probabil, către un apartament spațios tip duplex, cu trei camere, cu terasă sau grădină. Prețul unui astfel de apartament este sub 200.000 de euro, chiar și sub această sumă, în funcție de dotări și finisaje.

La ieșire, Băsescu s-a intersectat cu unii dintre – probabil – viitorii vecini, care l-au recunoscut și l-au salutat.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...