Băsescu, amenințat de Udrea cu două denunțuri la DNA! Este incredibil unde s-a ajuns, oameni buni!

Băsescu, amenințat de Udrea cu două denunțuri la DNA! Este incredibil unde s-a ajuns, oameni buni!

Fostul președinte Traian Băsescu a fost amenințat acum două săptămâni, fără perdea, de Elena Udrea, cu două denunțuri penale la DNA! Mesajul a fost laconic: Fără supărare, domnule președinte. Nu vreau să fac pușcărie. Dacă nu se rezolvă nimic, așa cum ați promis, am garanția că acum, dacă fac două denunțuri, primesc cu suspendare.

Despre acest episod, consumat la o masă, la un restaurant din București, știu apropiați din ambele anturaje. Care au fost prezenți la eveniment. Cică Udrei nu i-a mișcat niciun mușchi pe față, iar Băsescu a plecat împietrit de scârbă. S-a ridicat în secunda doi, s-a dus la toaletă, apoi a plecat fără să mai salute. De-a dracu', pentru a-i arăta că nu glumește, Udrea s-a dus la vreo două zile până la DNA. Și a avut grijă ca presa să afle. Ea a spus că intră să recupereze niște documente. Iar evenimentul a trecut aproape neobservat și nu a produs comentarii.

Este incredibil unde s-a ajuns, oameni buni!



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro