Băsescu către Blaga: Dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiție, anunță tu că vei candida la PMB

Băsescu către Blaga: Dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiție, anunță tu că vei candida la PMB

Președintele PMP, Traian Băsescu, i-a transmis copreședintelui PNL Vasile Blaga că va intra în cursa pentru Primăria Capitalei dacă și el își va anunța candidatura la PMB în locul lui Marian Munteanu, avertizându-l pe liderul liberalilor că, în acest caz, îi va administra ''o bătaie electorală soră cu moartea''.

"Din presă înțeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ți dorești. (...) Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiție (sau în ring cum îți place ție să spui), anunță tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra și eu în competiție, doar pentru a-ți administra o bătaie electorală soră cu moartea, muuuult mai rău decât te-a bătut Oprescu în 2008", a scris Traian Băsescu pe Facebook .

Președintele PMP îi reamintește lui Vasile Blaga că nu a câștigat nicio bătălie electorală.

"Știi bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să câștigi nici măcar o primărie de comună, iar la București Oprescu te-a batut în 2008 de parca erai din Vaslui și nu de la vămile din Bihor. Până și la alegerile din partid soluția să câștigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ți mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiș, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea? Și asta doar pentru că ai vândut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ți salva scaunul de șefuleț de partid. (...) Dragă Vasile, îți mai spun un secret: este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decât soldat prost sub Gorghiu", îi transmite Băsescu fostului coleg de partid.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat vineri, la Pitești, că o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la funcția de primar general al municipiului București nu va influența modul în care liberalii abordează campania electorală.

"Îl așteptăm în ring. Orice cetățean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea", a declarat Blaga .

El a mai spus că lupta electorală se va duce la nivel național între PNL și PSD, neputând fi influențată de apariția unor candidați ai partidelor mai mici.

"Bătălia în toată țara e între PNL și PSD. Din loc în loc pot să mai apară anumite partide balama, construite, așa cum am spus în permanență, (...) în general pe căzături din PNL. O fi vreun fost pedelist nemulțumit, e numai bun chiar să candideze la PMP, o avea probleme cu justiția pe la Constanța un vechi penelist, acum este bun și la ALDE (...), chiar perfect. (...) Un partid se construiește greu, știe asta cel mai bine Traian Băsescu, chiar o știe bine de tot", a mai spus Blaga.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro