Băsescu cere schimbarea lui Meleşcanu din funcţia de ministru de Externe

Băsescu cere schimbarea lui Meleşcanu din funcţia de ministru de Externe

Fostul preşedinte Traian Băsescu face un apel pentru schimbarea lui Teodor Meleşcanu din funcţia de ministru de Externe, apreciind că "România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar după Mineriada din Iunie 1991".

"(...) România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar după Mineriada din Iunie 1991. Cu certitudine, sunt elemente de politică internă care au contribuit la acest lucru. În acelaşi timp, este evident că politica externă a României în interiorul UE este zero prin inactivitate cauzată de comoditate, indiferenţă şi nepotism", a scris Băsescu pe Facebook.

Potrivit senatorului PMP, "din păcate, riscul de contaminare cu neîncredere în România şi în interiorul NATO este major".

"În afară de a corecta mesajul şi atitudinile anti-UE a liderilor PSD-ALDE, se impune o măsură urgentă: schimbaţi mumia de la Ministerul Afacerilor Externe. Pentru politica externă a României este "Extremă Urgenţă", a afirmat Traian Băsescu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Informații certe

3 Zvon...

4 Zvon...

5 Așa o fi?