Băsescu, declarație INCENDIARĂ despre Grindeanu și Dragnea!

Băsescu, declarație INCENDIARĂ despre Grindeanu și Dragnea!

Traian Băsescu anunță că președintele Klaus Iohannis va refuza, în opinia sa, și a doua propunere a PSD pentru funcția de premier. Sorin Grindeanu e acuzat că ar fi „omul SRI”, iar Liviu Dragnea a cedat pentru a da un guvern României.

„Dacă vrea un proces de „de-SRI-zare” a guvernului îi va fi foarte greu să accepte această propunere. Aș lua toate deciziile emise de Grindeanu când a fost ministru dacă a favorizat SRI. Trebuie pus capăt extinderii serviciilor. Suntem în fața unei nominalizări care lasă suspiciuni serioase.

Nu înțeleg de ce Grindeanu a simțit nevoia să facă cursuri la Academia Națională de Informații. Aia nu e școală de maici. Dragnea a cedat după o propunere absolut neinspirată, acum vrea să dea satisfacție. ”Bine, mă, vă pun omul, acum lăsați-mă să fac guvern!”. Nominalizarea actuală e nepotrivită, din nou. Îmi e greu să mă pun în pielea lui. Trebuie pus capăt acestui mod de acționa în statul român.
Prima nominalizare a fost o prostie crasă, a doua e o eroare politică. Ea poate fi rezolvată cu ajutorul președintelui. Dragnea a trimis o propunere pe care serviciile secrete o vor.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...