Băsescu, despre măsurile recente ale guvernanților: Dragnea, ce zici, e cumva criză economică sau 'duduie economia'?

Senatorul Traian Băsescu, președinte PMP, critică o serie de măsuri sociale, fiscale și economice, recent adoptate sau în curs de aprobare decise de coaliția de guvernare, subliniind că acestea nu se regăsesc în programul cu care PSD a câștigat alegerile, și-l întreabă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dacă în atare condiții, în România este "criză economică sau 'duduie economia'".

 "Dragnea, ce zici, măi ... tăiere pensii; tăiere indemnizații pentru creșterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creștere explozivă a prețurilor la energie electrică și gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil. Măi Dragnea, ... unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit trei milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau 'duduie economia'? Concluzie: Măi Dragnea, 'ieși afară ...' !", a scris marți Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea președintelui PMP vine după ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonanțe de urgență modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului, iar la nivelul coaliției de guvernare s-a anunțat că de la 1 ianuarie 2018 contribuțiile obligatorii, CAS și CASS vor fi trecute în sarcina angajatului.

Totodată, în plan economic, în această perioadă s-a înregistrat o creștere a prețurilor la energie electrică, iar în plan fiscal Ministerul Finanțelor a anunțat intenția creșterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

4 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

5 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!