Băsescu, despre măsurile recente ale guvernanților: Dragnea, ce zici, e cumva criză economică sau 'duduie economia'?

Senatorul Traian Băsescu, președinte PMP, critică o serie de măsuri sociale, fiscale și economice, recent adoptate sau în curs de aprobare decise de coaliția de guvernare, subliniind că acestea nu se regăsesc în programul cu care PSD a câștigat alegerile, și-l întreabă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dacă în atare condiții, în România este "criză economică sau 'duduie economia'".

 "Dragnea, ce zici, măi ... tăiere pensii; tăiere indemnizații pentru creșterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creștere explozivă a prețurilor la energie electrică și gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil. Măi Dragnea, ... unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit trei milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau 'duduie economia'? Concluzie: Măi Dragnea, 'ieși afară ...' !", a scris marți Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea președintelui PMP vine după ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonanțe de urgență modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului, iar la nivelul coaliției de guvernare s-a anunțat că de la 1 ianuarie 2018 contribuțiile obligatorii, CAS și CASS vor fi trecute în sarcina angajatului.

Totodată, în plan economic, în această perioadă s-a înregistrat o creștere a prețurilor la energie electrică, iar în plan fiscal Ministerul Finanțelor a anunțat intenția creșterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum va fi reformat Ministerul de Interne. Poliţia înghite Jandarmeria la oraş. La sate, e invers

2 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

3 Ți-ai dracu de șobolani! / Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la sta…

4 Asta se întâmplă în toate instituțiile! De fapt, tot PSD conduce România!

5 VIDEO Prostul Guvernului a comis-o în direct: penelede, penedeleo, penedele doi..pene

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan