Băsescu, despre măsurile recente ale guvernanților: Dragnea, ce zici, e cumva criză economică sau 'duduie economia'?

Băsescu, despre măsurile recente ale guvernanților: Dragnea, ce zici, e cumva criză economică sau 'duduie economia'?

Senatorul Traian Băsescu, președinte PMP, critică o serie de măsuri sociale, fiscale și economice, recent adoptate sau în curs de aprobare decise de coaliția de guvernare, subliniind că acestea nu se regăsesc în programul cu care PSD a câștigat alegerile, și-l întreabă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dacă în atare condiții, în România este "criză economică sau 'duduie economia'".

 "Dragnea, ce zici, măi ... tăiere pensii; tăiere indemnizații pentru creșterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creștere explozivă a prețurilor la energie electrică și gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil. Măi Dragnea, ... unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit trei milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau 'duduie economia'? Concluzie: Măi Dragnea, 'ieși afară ...' !", a scris marți Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook .

Postarea președintelui PMP vine după ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonanțe de urgență modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului, iar la nivelul coaliției de guvernare s-a anunțat că de la 1 ianuarie 2018 contribuțiile obligatorii, CAS și CASS vor fi trecute în sarcina angajatului.

Totodată, în plan economic, în această perioadă s-a înregistrat o creștere a prețurilor la energie electrică, iar în plan fiscal Ministerul Finanțelor a anunțat intenția creșterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa