Băsescu e cu pesedeii! Mesaj PERVERS pe Facebook! Vrea NEGOCIERE între hoți și magistrați!

Băsescu e cu pesedeii! Mesaj PERVERS pe Facebook! Vrea NEGOCIERE între hoți și magistrați!

Fostul președinte Traian Băsescu e cu pesedeii! Dar e și de o perversitate inimaginabilă, făcând pe prostul și pe nedumeritul... Asta după ce aproape toată săptămâna a tăcut „inexplicabil”! Mesajul său pervers de pe Facebook a fost taxat imediat de fanii săi, care nu s-au lăsat prostiți.

Postarea fostului președinte de pe contul său de  Facebook :

„Voi faceți cum vreți, eu vă spun doar o părere!
În aceste zile, s-a declanșat o luptă crâncenă între magistrați (în mod deosebit procurori) și politicieni. Nu va duce nicăieri o astfel de bătălie decât poate la decredibilizarea unora sau a altora ori a ambilor combatanți.

Ce este drept este că Guvernul și Parlamentul au responsabilitatea constituțională a politicii penale, în timp ce magistrații au obligația implementării acestei politici.

În același timp, magistrații au dreptate atunci când susțin că proiectele Guvernului sunt prost făcute și, mai ales, făcute cu dedicație.

Cert este că, și la unii, și la alții, se văd aproape transparent interesele. Magistrații vor să-i țină în lesă pe politicieni arătându-le cătușele și porțile închisorilor cu ani grei de pușcărie, în timp ce politicienii vor să-și scoată din pușcării o anume clientelă politică.

Înțeleg bine miza fiecărei părți: PUTEREA .

Soluția este una singură: dialogul cinstit între cele două puteri, bazat strict pe standarde europene, pe deschidere către un stat de drept funcțional, care pleacă de la premisa că esența democrației înseamnă respectarea drepturilor fundamentale, pe de o parte, iar, pe de altă parte, respectarea principiului că nimeni nu este mai presus de lege.

Iar, în această dispută, trebuie avut în vedere un lucru pe care se sprijină sistemul de drept al statelor democratice civilizate și anume acela că orice om are dreptul la o a doua șansă (mai ales dacă acoperă dauna).
Voi faceți cum vreți, eu vă spun doar o părere...”

Două-trei comentarii din cele câteva sute:

Oscar Dilre , Hai nea Traiane ca de cand au rubedeniile lu matale probleme , te-ai sucit ca la Ploiesti. Pupila inculpata asteapta condamnarea in scurt timp, fratello e la parnaie, nepotul a incasat si el 2 ani jumate cu executare, se pregateste ginerele. Lasa-ne ca nu ai cum sa fii obiectiv.

Andrei-Sorin Blotor Ati cam stat ascuns de duminica incoace , nici un cuvintel despre amnistie si gratiere , ciudata opozitie la PSD faceti (daca faceti) .
Ati avut vreo pană la internet ?

Mishu Iancu Domnule Basescu, ati luat-o pe urmele lui Beciu, "sunt destui idioți care urla într-un sens sau altul"? Cu alte cuvinte toți cei care ne spunem părerea ne încadrăm în aceasta categorie. As putea sa va spun fără urma de regret, sa va fie rușine! Îmi pare rau ca m-am lăsat păcălit și eram "idiot" când ma luam de piept cu unul și altul pentru d-voastră!!!

Pisty Gonzales Sr. Ciudat mod de abordare domnule președinte ! Pe zi ce trece pierdeti tot mai multi simpatizanti . Pe această temă, dumneavoastra ati venit la putere, ati câstigat două mandate , ati câstigat simpatia noastră . Acum , treceti in barca celui (celor ) care v-a suspendat . Dubios, eu ma asteptam la o cu totul altă reactie din partea dumneavoastra, ma asteptam să fiti de partea actualului presedinte, care a reusit să oprească o actiune mizerabilă ! Păcat, in loc să faceți front comun cu domnul Johannis, in interesul nostru al celor care vrem o tară curată, dumneavoastra ati ales cealaltă parte . Păcat, eu sunt profund dezamăgit si ca mine, sunt din ce in ce mai multi !


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...