Băsescu i-a transmis pe faţă lui Ponta că nu îi validează ibovnicii

Băsescu i-a transmis pe faţă lui Ponta că nu îi validează ibovnicii

Băsescu i-a transmis pe faţă lui Ponta că nu îi validează ibovnicii.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Ponta să fi făcut aceste nominalizări "special pentru a fi respinse", şeful statului a răspuns: "Dacă de asta le-a trimis, le-a trimis perfect îndreptăţit, dacă de asta a urmărit, să îi fie respinse. Numai că este ruşinea lui să propunĂ asemenea candidaţi pentru cele două ministere".

El a criticat, pe de altă parte, faptul că premierul nu a discutat cu el propunerile anterior ca ele să fie anunţate oficial.

"Din păcate, Victor Ponta a recurs, pentru prima dată, la anunţul prin televiziune, că s-a dus la stăpânii lui de la Antena 3 şi acolo a anunţat ce propuneri va face, iar a doua zi mi-a trimis propunerile. Până acum, de fiecare dată, am discutat propunerile, exact pentru a preveni astfel de situaţii", a subliniat Traian Băsescu.

Preşedintele a citat un editorial al lui Ion Cristoiu când avenit vorba despre Manda. Editorialul se numeşte O premieră postdecembristă: Promovarea ibovnicilor


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?