Băsescu: Obiectivul nostru pe termen mediu este ca PMP să ajungă la 35% în 2020

Băsescu: Obiectivul nostru pe termen mediu este ca PMP să ajungă la 35% în 2020

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, susține că principalul obiectiv al formațiunii rezultate din fuziunea PMP - Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) nu este de a accede la guvernare după alegerile parlamentare din toamna acestui an, ci de a obține la scrutinul din 2020 30- 35% din voturile electoratului.

"Nu este obiectivul nostru (de a accede în guvern — n.r.). Obiectivul nostru pe termen mediu este ca acest partid să ajungă la 35% în 2020", a afirmat Băsescu duminică seara, la România TV.

În aceea ce privește alegerile parlamentare din toamna acestui an, PMP are ca obiectiv obținerea a 15—20% din voturi.

Traian Băsescu susține că este foarte puțin probabil să se regăsească pe listele partidului la alegerile din toamnă. El admite că ar putea candida doar dacă o analiză politică va releva că prezența sa pe liste va aduce un plus de voturi formațiunii politice pe care o conduce.

AGERPRES/(A — autor: Cristian Lupașcu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…