Băsescu: Partidele au fiecare valorile lor. La PSD nu e nicio surpriză că cei condamnați candidează

Fiecare partid are valorile lui, iar la PSD nu e nicio surpriză că oamenii condamnați sau urmăriți penal candidează, a declarat vineri președintele PMP, Traian Băsescu, referindu-se la decizia lui Liviu Dragnea de a rămâne la șefia partidului, după sentința ÎCCJ în dosarul ''Referendumul''.

"Partidele au fiecare valorile lor. La PSD nu e nicio surpriză că cei condamnați și cei urmăriți penal candidează. În ceea ce privește sancțiunea, condamnarea la doi ani cu suspendare, nu pot decât să o iau așa cum este. Totuși, când în România au fost politicieni care pentru că au dat pui au fost condamnați mi se pare că este mult mai grav atunci când furi voturi. Iar la referendum s-au furat între 1,5 și 2 milioane de voturi", a afirmat Traian Băsescu, într-o conferință de presă.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că, în urma discuțiilor cu colegii săi, a decis să rămână la șefia partidului.

El a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul "Referendumul".

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?