Băsescu: PSD poate depune o moțiune de cenzură, dar nu o depune. E o demagogie

Băsescu: PSD poate depune o moțiune de cenzură, dar nu o depune. E o demagogie

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, acuză Partidul Social Democrat (PSD) de demagogie, pe motiv că, deși s-a delimitat de Guvernul Cioloș, nu depune o moțiune de cenzură împotriva acestuia.

El a declarat, luni seară, într-o emisiune la România TV, că PSD susține guvernul tehnocrat pentru că "nu vrea să guverneze acum".

"Și PSD l-a susținut la instalare. S-a delimitat, dar, deși poate depune o moțiune de cenzură, nu o depune. E o demagogie și aici. Dacă se delimita, depunea o moțiune de cenzură și bună ziua! Nu vor să guverneze acum", a afirmat Băsescu.

Liderul PMP este de părere că instalarea unui guvern tehnocrat nu a fost oportună pentru România, considerând că președintele Klaus Iohannis a încurajat și susținut presiunea politică, mediatică și a străzii pe fondul unei tragedii.

"Din păcate, ce s-a pus în loc a fost un fals. Nu eram o țară în situația de a trece la un guvern tehnocrat. A fost un fals politic, un fals democratic. Aveam un guvern rezultat dintr-un parlament ales, cu oameni politici care își asumau responsabilitatea".

AGERPRES/ (A—Cristian Lupașcu, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 Foarte interesante amănunte...