Băsescu: PSD poate depune o moțiune de cenzură, dar nu o depune. E o demagogie

Băsescu: PSD poate depune o moțiune de cenzură, dar nu o depune. E o demagogie

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, acuză Partidul Social Democrat (PSD) de demagogie, pe motiv că, deși s-a delimitat de Guvernul Cioloș, nu depune o moțiune de cenzură împotriva acestuia.

El a declarat, luni seară, într-o emisiune la România TV, că PSD susține guvernul tehnocrat pentru că "nu vrea să guverneze acum".

"Și PSD l-a susținut la instalare. S-a delimitat, dar, deși poate depune o moțiune de cenzură, nu o depune. E o demagogie și aici. Dacă se delimita, depunea o moțiune de cenzură și bună ziua! Nu vor să guverneze acum", a afirmat Băsescu.

Liderul PMP este de părere că instalarea unui guvern tehnocrat nu a fost oportună pentru România, considerând că președintele Klaus Iohannis a încurajat și susținut presiunea politică, mediatică și a străzii pe fondul unei tragedii.

"Din păcate, ce s-a pus în loc a fost un fals. Nu eram o țară în situația de a trece la un guvern tehnocrat. A fost un fals politic, un fals democratic. Aveam un guvern rezultat dintr-un parlament ales, cu oameni politici care își asumau responsabilitatea".

AGERPRES/ (A—Cristian Lupașcu, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...