Băsescu: România nu are resursele pentru aplicarea programului PSD, PMP se va bate pentru echilibrul macroeconomic

Băsescu: România nu are resursele pentru aplicarea programului PSD, PMP se va bate pentru echilibrul macroeconomic

Președintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susține programul de guvernare "fantezist" al PSD, adăugând că formațiunea pe care o conduce se va bate, cu sau fără aliați, pentru menținerea echilibrelor macroeconomice ale țării.

"Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul. În mod cert, România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susține programul cu care PSD a câștigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea îl ventilează și după alegeri. Bietul de el s-a îndrăgostit atât de tare de propria-i minciună electorală încât va rămâne mulți ani de acum înainte marcat de ideea că ar fi putut fi premierul unui guvern care să implementeze un program vâlcovian bazat în aplicare pe iluzia că reducând veniturile bugetului de stat și crescând aberant cheltuielile, o țară poate supraviețui", a scris Traian Băsescu, sâmbătă, pe Facebook.

El adaugă că formațiunile care nu au câștigat alegerile, dar vor fi prezente în Parlament, au obligația să facă o opoziție "eficientă".

"Până la urmă, noi cei care nu am câștigat alegerile, dar suntem în Parlament, avem obligația să ne corelăm eforturile și să facem o opoziție eficientă pentru a preveni dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului fantezist al lui Dragnea. Cu sau fără aliați politici, PMP va fi un partid care se va bate să mențină echilibrele macroeconomice ale țării", mai afirmă Băsescu.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro