Băsescu: România pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene; administrațiile, incapabile să facă proiecte viabile

Băsescu: România pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene; administrațiile, incapabile să facă proiecte viabile

Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Buzău, că România "pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene din cauză că administrațiile locale nu sunt capabile să facă proiecte viabile". El a precizat, în context, că în cadrul MP se va crea o echipă care să realizeze astfel de proiecte "înainte de campania electorală".

Peste 400 de membri și simpatizanți ai MP Buzău au participat, sâmbătă, la lansarea în cursa electorală a 41 de candidați pentru primăriile din județ, în prezența liderului formațiunii.

Printre candidați s-a aflat și fostul șef al IPJ Buzău, Ion Marin, candidat al MP pentru funcția de primar al municipiului Buzău.

Traian Băsescu a cerut candidaților MP la primării ca, pe lângă credibilitate, să se axeze pe proiecte.

"În județul Buzău, din 13 parlamentari, cinci sunt cu dosare penale. Să le arătăm cetățenilor că avem soluții. Avem un singur adversar, acest conglomerat care este USL, cu cele două partide componente, PSD și PNL, care și-au dat mâna, dar aceste partide și-au terminat mandatul pentru România', a mai declarat Băsescu.

Președintele MP a cerut organizațiilor locale să țintească primul loc și să valorifice erodarea electorală a celor două partide, PSD și PNL.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…