Băsescu: România pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene; administrațiile, incapabile să facă proiecte viabile

Băsescu: România pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene; administrațiile, incapabile să facă proiecte viabile

Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Buzău, că România "pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene din cauză că administrațiile locale nu sunt capabile să facă proiecte viabile". El a precizat, în context, că în cadrul MP se va crea o echipă care să realizeze astfel de proiecte "înainte de campania electorală".

Peste 400 de membri și simpatizanți ai MP Buzău au participat, sâmbătă, la lansarea în cursa electorală a 41 de candidați pentru primăriile din județ, în prezența liderului formațiunii.

Printre candidați s-a aflat și fostul șef al IPJ Buzău, Ion Marin, candidat al MP pentru funcția de primar al municipiului Buzău.

Traian Băsescu a cerut candidaților MP la primării ca, pe lângă credibilitate, să se axeze pe proiecte.

"În județul Buzău, din 13 parlamentari, cinci sunt cu dosare penale. Să le arătăm cetățenilor că avem soluții. Avem un singur adversar, acest conglomerat care este USL, cu cele două partide componente, PSD și PNL, care și-au dat mâna, dar aceste partide și-au terminat mandatul pentru România', a mai declarat Băsescu.

Președintele MP a cerut organizațiilor locale să țintească primul loc și să valorifice erodarea electorală a celor două partide, PSD și PNL.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moartea nu există. Teoria Lanza – Einstein – Rosen

2 Noi dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, un personaj cu un CV controversat

3 VIDEO Profesoară din Bistrița, la lecția online: „Fata președintelui, se fute cu unul care vinde barabule în …

4 Slugoii PSD de la CCR, o nouă lovitură pentru finanțele României!

5 „L-a încuiat pe Rafila” / Monica Pop, eroină a propagandei ruse după ce a tunat împotriva vaccinării anti-COVID