Băsescu zice că băiatul lui Dragnea a cumpărat ferma de porci cu 500 lei, ca hoții!

Băsescu zice că băiatul lui Dragnea a cumpărat ferma de porci cu 500 lei, ca hoții!

Al dracu' animal politic Băsescu! A văzut că Dragnea e vulnerabil la faza cu porcii cadorisiți de TelDrum lui fiu-său și-i trage picioare- rană! Băsescu, continuă disputa, începută ieri în plenul reunit al Parlamentului, cu Liviu Dragnea. El lansează un nou atac, pe Facebook, pornind de la felicitările adresate odraslei șefului PSD de decrepitul ăla sinistru de la Agricultură. Jigodie bătrână, Băsescu nu pierde prilejul de a-i aminti poporului cititor amănuntul esențial al poveștii: că ferma a fost luată cu 500 lei...ca hoţii! L-o da Dragnea și pe el în judecată, așa cum l-a amenințat pe Liiceanu?

 Postarea lui Băsescu:

„Ce bine este să creşti porci, măi Drag(ă)...

Ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea, se duce să-l felicite pe fiul lui Dragnea pentru că a cumpărat de la Tel Drum o fermă de porci, printr-o mărire de capital de 500 lei, şi pentru că, acum, la propunerea tatălui, crescătorii de porci vor primi subvenţii consistente.
Foarte bine, domnule Ministru Petre Daea, dar nu vrei să mergi şi la fiica mea s-o feliciţi că a cumpărat teren la Nana cu un credit de peste un milion de euro şi o dobândă importantă? Sau aici mergem pe comisii de anchetă şi sechestru pe teren pentru că nu l-a cumpărat cu 500 lei...ca hoţii?” 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …