Bastian Schweinsteiger și Ana Ivanovic se căsătoresc la Veneția

Bastian Schweinsteiger și Ana Ivanovic se căsătoresc la Veneția

Fotbalistul german Bastian Schweinsteiger, semifinalist la EURO 2016 cu selecționata țării sale, și jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovic, fostă numărul 1 mondial, urmează să se căsătorească în cursul zilei de marți, la Veneția, informează presa sportivă internațională.

Sursa foto: gala.de

Căsătoria urma să se desfășoare inițial la Belgrad, orașul de origine al jucătoarei de tenis, la începutul lunii iunie, însă a fost amânată din cauza participării lui Schweinsteiger la EURO 2016.

Evenimentul a fost amânat până la finalul competiției din Franța, schimbându-se totodată și locația acestuia. Fericitul cuplu a sosit luni la Veneția, cei doi fiind fotografiați ținându-se de mână, la bordul lui "vaporetto", pe unul dintre canalele orașului-lagună, care a găzduit în urmă cu doi ani și nunta dintre actorul american George Clooney și iubita sa Amal Alamuddin.

Potrivit presei germane, aproximativ 120 de invitați vor fi prezenți la Veneția, printre aceștia urmând să se numere proaspătul câștigător al turneului de la Wimbledon, scoțianul Andy Murray, germanca Anglique Kerber, care a disputat la rândul ei finala feminină a turneului londonez, pierdută în fața americancei Serena Williams, dar și unii dintre coechipierii lui Schweinsteiger din naționala germană, între care Tomas Muller și Lukas Podolski.

Bastian Schweinsteiger (31 ani) și Ana Ivanovic (28 ani) sunt împreună de aproximativ doi ani, după ce fotbalistul a pus capăt unei relații de lungă durată cu fosta sa prietenă, fotomodelul german Sarah Brandner.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”