Bătaie de joc! Citiți și voi ce „protest” a autorizat TROMPETA în locul protestului „Nu vrem să fim o nație de hoți!”

Bătaie de joc! Citiți și voi ce „protest” a autorizat TROMPETA în locul protestului „Nu vrem să fim o nație de hoți!”

Bătaie de joc! La ordinul lui Dragnea, Gabriela Firea a refuzat autorizarea protestului „Nu vrem să fim o nație de hoți!” de duminică. Citiți mai jos ce „protest” autorizase deja! Este bine de știut, de acum încolo probabil că așa vor proceda.

Intr-un raspuns oferit marti Ziare.com , Primaria Capitalei spune ca era vorba despre un protest pentru anularea H.G. 291/2017 (Guvernul a aprobat vineri, 5 mai, HG. 291/2017 care prevede schimbari in sistemul public de pensii ale persoanelor incadrate in grupele I sau II) organizat de Danteș Ovidiu, la care urmau sa participe 10 persoane.

Acest protest urma sa aiba loc in perioada 13 - 16 iulie 2017, intre orele 09:00 - 11:00 si orele 18.00 - 21.00, la sediul Guvernului Romaniei, pe trotuarul din fata Muzeului Antipa.

Autorizația pentru „protestul” de 10 persoane:



Danteș Ovidiu a candidat in decembrie pentru Camera Deputatilor din partea PRU. Recent, Ovidiu Danteș a anuntat ca intra in greva foamei din cauza H.G. 291/2017.

Nu stim insa daca adunarea respectiva a avut loc.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski