Bătaie la Andorra - România: Se cere excluderea de pe stadioane a derbedeilor care fac scandal. „Niște animale!”

Bătaie la Andorra - România: Se cere excluderea de pe stadioane a derbedeilor care fac scandal. „Niște animale!”

Suporterii români și-au făcut un obicei în a face produce scandal la meciurile României. Ne-au făcut de râs în tomană, la partida cu Bosnia, ne-au făcut și acum, la meciul din Andorra.

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan au avut un discurs extrem de dur la adresa ultrașilor români care s-au bătut între ei și au scandat împotriva Ungurilor în timpul meciului Andorra – România 0-2. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma lucrurile. Mai multe persoane au fost reținute și scoase din sectorul ocupat de gruparea ”Uniți sub tricolor”.

Printre cei implicați s-a numărat și Andrei Preda, zis „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997, care susține FCU Craiova. După ce au văzut imaginile cu bătăile dintre suporterii români, cei doi foști mari atacanți ai naționalei au cerut pedepsirea acestora.

Ultrașii din facțiunea ”Uniți sub tricolor”, reprezentanții naționalismului românesc. Foto Facebook

Răducioiu, dezgustat

Aceste persoane nu ar trebuie să mai aibă acces pe stadioanele pe care joacă România. Trebuie identificați. Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt niște derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naționala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci așa ceva pe teren străin...

O rușine! Mai bine își spun «Divizați sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la așa ceva! Trebuie să face tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenți. Trebuie pedepsiți”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport.

Apoi a intervenit și Viorel Moldovan. „Eu am mai văzut așa ceva la un meci la Budapesta, contra Ungariei. Eram la încălzire și ei se băteau precum chiorii. Niște animale! «Uniți sub tricolor...». E urât! Ăștia suntem...

Unii suferă din cauza altora

Trebuie identificați și «umflați». Pedepsiți... Astfel de exemplare nici nu mă interesează... Decât să joci cu astfel de suporteri în tribună... Da, suferă alți pentru unii care fac așa ceva”, a spus Moldovan.

În urma scandărilor și a scandalului creat de o parte a fanilor la meciul Andorra - România din preliminariile Euro 2024, FRF ar putea fi amendată de UEFA. Forul european ar putea merge mai departe cu sancțiunile, putând dicta ca România să joace fără suporteri sau să suspende terenul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea