Bătaie la Antene!/Încăierare în baie la Antena Stars!

Bătaie la Antene!/Încăierare în baie la Antena Stars!

Scandal uriaș la Antena Stars! Simona Hapciuc a atacat-o pe Nasrin, colega ei de la Star Matinal, după emisiune. La fața locului a ajuns și Ambulanța, în cele din urmă, dezvăluie Fanatik.ro .

Un scandal uriaș zguduie lumea televiziunii! Simona Hapciuc a bătut-o pe Nasrin, colega ei de la Star Matinal, emisiune difuzată în fiecare dimineață de Antena Stars.

Fanatik.ro are detalii șocante din acest episod care i-a lăsat inclusiv pe angajații televiziunii perplecși. Se pare că între cele două colege de matinal nu a existat niciodată o relație foarte apropiată, în ciuda bunei înțelegeri pe care o afișează pe micul ecran.

Simona, devenită celebră după participarea la Survivor România, a mers după emisiunea de astăzi în baie, unde se afla și Nasrin, și ar fi atacat-o din senin.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

3 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

4 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

5 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”