Bătaie la o piscină din Berlin, din cauza unor pistoale cu apă VIDEO

Bătaie la o piscină din Berlin, din cauza unor pistoale cu apă VIDEO

Altercaţia a început în momentul în care o femeie a scuipat un bărbat, care a ripostat spărgându-i nasul cu pistolul său cu apă.

La sosirea poliţiştilor, aproximativ 250 de persoane se alăturaseră incidentului.

Oamenii nu au luat în seamă instrucţiunile poliţiştilor şi ale personalului de pază, iar piscina a fost închisă.

Situaţia s-a liniştit după ce poliţia a chemat întăriri.

Este al doilea conflict în care au fost implicate sute de persoane la o piscină publică din Germania, în ultimele două săptămâni.

De asemenea, poliţia din Berlin a fost solicitată pe 19 iunie, la piscina Sommerbad am Insulaner pentru a opri o bătaie în care au implicate aproximativ 100 de persoane, după o altă altercaţie care a început din cauza unor pistoale cu apă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!