BĂTĂLIE ASCUNSĂ PENTRU SĂNĂTATE Regina s-a luptat în secret cu un dureros cancer, în ultimul an al vieții ei, susține prietenul prințului Philip într-o nouă carte

BĂTĂLIE ASCUNSĂ PENTRU SĂNĂTATE Regina s-a luptat în secret cu un dureros cancer, în ultimul an al vieții ei, susține prietenul prințului Philip într-o nouă carte

Se spune că regretata Sa Majestate ar fi avut înainte de moartea ei, pe 8 septembrie, o formă de cancer de măduvă osoasă, ale cărui simptome includ dureri osoase.

Foto: Arhiva Adevărul

Afirmațiile despre lupta ei pentru sănătate au fost făcute într-o viitoare biografie a lui Gyles Brandreth numită Elizabeth: An Intimate Portrait, conform tabloidului britanic The Sun.

Certificatul ei de deces, eliberat în septembrie, a consemnat oficial cauza morții ca fiind „bătrânețe” .

Dar dl Brandreth a scris: „Am auzit că regina avea o formă de mielom – cancer de măduvă osoasă – care ar explica oboseala și pierderea în greutate și aceleprobleme de mobilitatedespre care ni s-a spus adesea în ultimul an sau ceva din viața ei”.

Cel mai frecvent simptom al mielomului este durerea osoasă, mai ales la nivelul pelvisului și spatelui inferior, iar mielomul multiplu este o boala care afecteaza adesea persoanele in varsta.

Noua carte bomba despre regina dezvăluie adevărul din ultimele ei zile

Regele Carol va continua tradiția coroanei regale la încoronarea sa

În prezent, nu există un remediu cunoscut, dar tratamentul – inclusiv medicamente care ajută la reglarea sistemului imunitar și medicamente care ajută la prevenirea slăbirii oaselor – poate reduce severitatea simptomelor și poate prelungi supraviețuirea pacientului cu luni sau doi până la trei ani."

Noua carte vine după ce o altă carte-bombă. Biografia regală, serializată în Daily Mail , a dezvăluit, de asemenea, incredibilul stoicism al Reginei Elisabeta a II-a în ultimele luni ale vieții ei .

Se spune că răposata Sa Majestate i-a spus unei doamne de serviciu că era hotărâtă să se mențină ocupată, deoarece aceasta a ajutat-o ​​să facă față morții Prințului Philip .

Și se spune că nu a vrut să lase loc autocompătiri, spunând: „Soțul meu cu siguranță nu ar fi aprobat”.

Dar s-a forțat atât de tare încât până în toamna trecută a suferit o bruscă scădere deenergie și a fost sfătuită de medici să se odihnească, scrie Gyles Brandreth .

Spiritul ei a fost ținut chiar și de televiziune, inclusiv de drama BBC Line of Duty , deși uneori se străduia să țină pasul cu intriga.

De asemenea, se spune că ea nu a ezitat să-l dezlipească pe „copilul preferat” prințului Andrew de rolul său în urma interviului său pentru accidentul de mașină despre care povestește Jeffrey Epstein din 2019.

Un curtean de rang înalt a dezvăluit: „Regina a avut o stăpânire fermă asupra lucrurilor.

„Pentru a folosi jargonul militar, au fost doar câteva zile între idee și acțiune. A fost cerută acțiune și ea a luat-o”.

Dar ea a lăsat în mod intenționat fotografii să o ia cu ducele de York a doua zi pentru a-și arăta sprijinul personal.

Brandreth a scris: „Prințul Andrew a demisionat din viața publică în 2019 din cauza prieteniei sale cu „pedofilul miliardar” Jeffrey Epstein.

„A fost deposedat de rolurile sale militare de onoare, inclusiv de colonel al Gărzilor de Grenadier, și a fost obligat să renunțe la stilul său în public.

„Dar mama lui i-a fost alături. Își iubea băiatul. Și-a păstrat „încrederea” în el.

Aceasta fiind spuse, reputația lui a fost distrusă, iar Regina era o realistă. În esență și-a concediat propriul fiu”.

Biograful a susținut: „Regina a fost întotdeauna discretă și nu a spus niciodată mai mult decât este absolut necesar.

Când Andrew i-a povestit mamei sale toată povestea regretabilă a prieteniei lui cu pedofilul condamnat Epstein, ea a ascultat cu atenție și a răspuns cu un singur cuvânt. „Intrigant”.

Cartea Elizabeth: An Intimate Portrait apare pe 8 decembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...