Bătălie între „valori” după ce o fată de 11 ani, vândută pentru trei bănuți din aur, ar fi fost violată de viitorul soț

Bătălie între „valori” după ce o fată de 11 ani, vândută pentru trei bănuți din aur, ar fi fost violată de viitorul soț

Șapte persoane au fost reținute, sâmbătă, de anchetorii ilfoveni, după ce două clanuri din Sintești s-au încăierat cu săbii și topoare ca urmare a unor neînțelegeri legate de vânzarea unei copile în vârstă de numai 11 ani. Una dintre cele două familii ar fi achitat în schimbul fetei trei bănuți din aur, însă spiritele s-au încins după ce rudele fetei ar fi aflat că minora ar fi fost violată.

Potrivit unor surse judiciare, polițiștii au intervenit în forță, vineri, susținuți și de trupele de jandarmi, în localitatea Sintești, unde izbucnise un adevărat măcel.

Sursele citate au precizat că incidentele violente au izbucnit între două familii care locuiesc într-o zonă săracă a localității, care au declanșat o adevărată bătălie, pe viață și pe moarte, în timpul căreia s-ar fi folosit pietre, bâre, răngi, dar și săbii și topoare.

În urma încleștării, o persoană a ajuns la spital, în comă profundă, în timp ce alți șase au suferit răni serioase, majoritatea produse prin tăiere, motiv pentru care au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache