Bayern Munchen a cucerit Cupa Germaniei

Bayern Munchen a cucerit Cupa Germaniei

Bayern Munchen a cucerit Cupa Germaniei la fotbal, grație victoriei cu 4-3 după loviturile de departajare înregistrată în fața formației Borussia Dortmund, sâmbătă seara la Berlin, oferindu-i astfel antrenorului Pep Guardiola un frumos cadou de despărțire.

La finalul timpului regulamentar de joc și al prelungirilor, scorul a fost egal, 0-0.

Bavarezii au câștigat recent al patrulea lor titlu consecutiv de campion naționali, o premieră în istoria fotbalului german, dar s-au oprit în semifinalele Ligii Campionilor, sub comanda tehnicianului spaniol, care din sezonul viitor va pleca în Premier League, la Manchester City.

"Jucătorii îmi vor lipsi cel mai mult. Am petrecut trei ani excepționali aici", a declarat după finală Guardiola, care a reușit să câștige în total șapte trofee, în cele trei sezoane petrecute la Bayern Munchen.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”