Bayern Munich - Manchester City 1-1. "Cetățenii" se califică fără emoții în semifinale, unde vor da peste Real Madrid

Bayern Munich - Manchester City 1-1. "Cetățenii" se califică fără emoții în semifinale, unde vor da peste Real Madrid

Manchester City s-a calificat în penultimul act al Ligii Campionilor după ce a încheiat la egalitat returul din Germania, scor 1-1, pe terenul celor de la Bayern Munich.

FOTO Getty Images

Haaland a fost din nou în centrul atenției și în retur, fiind protagonistul unui penalti ratat și un gol care a ușurat misiunea echipei sale de a ajunge în semifinale.

Formația antrenată de Thomas Tuchel a avut o misiune aproape imposibilă după ce a pierdut la scor de neprezentare în Anglia. În tur, Haaland, Bernardo Silva și Rodri au marcat golurile care i-au făcut pe "cetățeni" să pornească cu prima șansă în returul de pe Allianz Arena.

Bayern Munich a încercat să deschidă rapid scorul pentru a reduce din handicap însă Sane nu reușește să marcheze cu poarta goală după o cursă în viteză cu care l-a depășit chiar și pe Ederson. Un minut mai târziu, Upamecano a făcut un fault hazardat și a primit cartonaș roșu, dar la consultarea VAR, arbitrul a decis să anuleze decizia, pe motiv de offside.

Upamecano nu se dezminte și face din nou o greșeală în propriul careu provocând un penalti, la șutul lui Gundogan. Haaland a ratat penaltiul trimițând mingea direct în tribună. Pe finalul reprizei Bayern a mai irosit două șanse de a deschide scorul prin Choupo-Moting și Coman.

În minutul 57 Haaland profită de forma slabă a lui Upamecano și îl depășește după care înscrie fără emoții și reduce la 0 șansele gazdelor de a reveni. Bayern punctează cu 15 minute înainte de final, dar reușita lui Coman e anulată pe motiv de offside.

În minutul 81 Bayern primește un penalti la hențul lui Akanji și Kimmich transformă lovitura de la 11 metri. Până la final scorul a rămas neschimbat, 1-1 și Manchester City merge mai departe în semifinale unde o va întâlni pe deținătoarea trofeului, Real Madrid. Va fi o revanșă pe care Pep Guardiola o are de luat după ce sezonul trecut madrilenii au reușit să treacă de Manchester City în semifinale.

În celălalt meci al serii, Inter Milano s-a calificat în semifinale după ce a remizat pe teren propriu, scor 3-3, cu Benfica. În tur, italienii obținuseră victoria în Portugalia, scor 2-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…