BB-Cream - secretul tenului cu aspect de “porțelan”

BB-Cream - secretul tenului cu aspect de “porțelan”

Indiferent de  tendințele în vogă și trenduri în materie de frumusețe, naturalețea rămâne mereu actuală. Pentru realizarea unui machiaj discret este indispensabilă utilizarea produselor de înaltă calitate cu texturi ușoare. 

Dacă îți dorești un aspect echilibrat, evită aplicare fondurilor de ten cu consistență densă, care adesea formează un efect de mască și blochează porii.

Și optează pentru renumitele creme BB, ce oferă tenului multiple beneficii și proprietăți utile. Formula acestora asigură o acoperire imperceptibilă, se adaptează tonului natural și maschează toate imperfecțiunile pielii. Produsul coreean înlocuiește cu succes o gamă variată de remedii decorative, precum: serul nutritiv, crema hidratantă, baza de machiaj, corectorul, fondul de ten și loțiunea cu protecție solară, înglobând toate funcțiile acestora. 

Istoria apariției produsului decorativ cu proprietăți profund hidratante

Prima cremă BB a fost dezvoltată  la începutul anilor '60 de către medicul dermatolog de origine germană Christine Schrammek. Scopul acesteia fiind regenerarea și restabilirea zonelor afectate ale pielii în urma procedurilor cu laser. Ulterior, formula inițială a cremei a fost preluată de experții coreeni, care au lansat o compoziție similară  în anul 1985. Produsul cosmetic garanta tenului un aspect de porțelan, sănătos și radiant, obținut  datorită complexului natural de elemente utile și texturii sale ușoare.   Popularitatea produselor decorative s-a extins rapid,  nu dar pe teritoriul Asiei, dar și la nivel mondial. Iar în anul 2014 orice marcă cu specific coreean producea  propriile sale creme BB, într-o gamă variată de nuanțe și texturi https://makeup.ro/categorys/180961/.

Funcțiile de bază și efectele cremelor BB

Cremele BB sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și rezolvă o varietate largă de probleme estetice, cât și dermatologice. 

Compoziția acestora oferă următoarele proprietăți:

- Asigură un efect protector împotriva radiației solare( deține un factor mediu SPF 30 sau ridicat). Formula acestora are la bază oxid de zinc, ce formează o barieră protectoare împotriva razelor ultraviolete și crește rezistența la  apă. 

- Stopează procesul de îmbătrânire.  Cremele BB conțin un complex natural de peptide și antioxidanți ( vitaminele A, E și C), ce previn și stopează apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Produsul maschează instantaneu petele pigmentare, ridurile și liniile fine ale feței. 

- Lasă un efect profund hidratant. Datorită acidului hialuronic și glicerinei, produsul decorativ poate înlocui cu ușurință crema obișnuită de zi. 

- Tonifică și uniformizează nuanța tenului. Cremele BB au la bază un extract natural de lemn dulce și arbutina, ce contribuie la netezirea pielii și maschează petele pigmentare. 

- Oferă un aspect radiant. Produsul decorativ conține particule iluminatoare, ce reflectă o strălucire naturală și lasă un aspect sănătos.  

- Garantează un aspect catifelat. Componentele pe baza de silicon( dimeticona), înlocuiesc în mod ideal baza de machiaj și lasă un ten delicat.  

Optează pentru un machiaj echilibrat - naturalețea este în vogă!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 Așa o fi?

4 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …