Bebeluș născut sub ruinele din Siria: „Mama l-a protejat cu propriul trup, până în ultima clipă” VIDEO

Bebeluș născut sub ruinele din Siria: „Mama l-a protejat cu propriul trup, până în ultima clipă” VIDEO

O femeie din Siria a născut sub ruinele unei clădiri prăbușite din regiunea Alep, în urma cutremurului care a avut loc luni, 6 februarie. Din nefericire, femeia a murit, relatează Irshad Gul .

Într-un clip video, care a fost publicat de un jurnalist sirian pe Twitter, a fost surprins momentul în care un bărbat iese cu nou-născutul salvat de sub ruine și îl încredințează echipajelor de salvare.

Conform jurnalistului sirian, imaginile au fost surprinse în Jindires, un oraș din provincia Alep aflat sub controlul rebelilor.

Femeia care a născut sub ruine a murit. „Ea l-a protejat pe cel mic cu propriul trup, până în ultima clipă”, conform portalului Al Balad. Bebelușul a fost transportat la spital și trăiește.

Bebelușul a fost transportat la spital și trăiește. Foto Captură video Twitter

De asemenea, la Jindires, un bărbat devastat de durere leagănă trupul neînsuflețit al bebelușului său mort în urma cutremurelor care au afectat partea central-sudică a Turciei și nord-vestul Siriei.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,7 a zguduit în zorii zilei de luni partea central-sudică a Turciei și a afectat totodată nord-vestul Siriei. Acest seism, cel mai grav din ultimii aproape 25 de ani în Turcia , a fost urmat de altele două majore, cu magnitudini de 6,7 și 7,6.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“