Becali a contestat la TAS omologarea clasamentului Ligii I

Becali a contestat la TAS omologarea clasamentului Ligii I

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că gruparea pe care o conduce a contestat la TAS omologarea clasamentului Ligii I, cu FC Viitorul campioană.

"Deja am depus actele astăzi, am plătit deja la avocat, a făcut toată apărarea. Dumnezeu să hotărască prin judecători dacă a fost dreptate sau nu. Dacă a fost dreptate cu Craiova, dacă a fost dreptate cu Săpunaru, dacă a fost dreptate cu Petrescu, care nu ne-a dat două penaltiuri şi cu Haţegan. Şi să hotărască Dumnezeu! Dacă nu am dreptate, o să fiu primul care o să zică: Să mă ierte toată lumea fotbalului, felicitări Viitorul, felicitări Hagi! Dacă nu, o să zic: Mulţumesc, Doamne, că ai făcut dreptate! Dacă nu erau toate câte s-au întâmplat, un singur jucător nu dădea două autogoluri într-o săptămână, care n-a dat în viaţa lui autogol, poate nu făceam. Dacă tu, Craiova, nu intrai cu cinci copii, poate nu făceam, dacă Petrescu ne dădea cele două 11 metri pe care nu ni le-a dat, poate nu făceam. Nu mai vreau să zic mai multe. Asta nu înseamnă că eu acuz Viitorul, Viitorul n-are nicio vină şi nici Hagi. Sunt lucruri care s-au întâmplat şi le-au făcut ceilalţi actori ai fotbalului", a declarat Becali, citat de News.ro.

Formaţiile FC Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, în fruntea play-off-ului Ligii I. Conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, Viitorul este noua campioană a României. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB ar trebui să fie campioana României. Patronul bucureştenilor, Gigi Becali, a spus că se va adresa TAS pentru a primi dreptate, după omologarea clasamentului Ligii I.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a omologat, luni, clasamentul Ligii I cu echipa FC Viitorul campioană.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa