Begu, Dulgheru și Gallovits-Hall, la turneul WTA de la Charleston

Begu, Dulgheru și Gallovits-Hall, la turneul WTA de la Charleston

România va avea trei reprezentate, Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru și Edina Gallovits-Hall, la cea de-a 43-a ediție a turneului feminin de tenis de la Charleston, "Family Circle Cup", dotat cu premii în valoare totală de 731.000 dolari, care va avea loc în perioada 4-12 aprilie, conform listei comunicate de organizatori. Turneul de la Charleston, singurul din circuitul WTA care se dispută pe zgură de culoare verde, o are ca principală favorită în acest an pe canadianca Eugenie Bouchard, numărul 7 mondial, semifinalistă la ediția trecută a acestei competiții, care a primit un wild-card din partea organizatorilor.

A doua pe lista favoritelor este rusoaica Ekaterina Makarova, ocupanta locului 9 WTA, absentă în ultimii cinci ani de la acest turneu, în timp ce Irina-Camelia Begu, aflată pe locul 35 în ierarhia mondială, a fost desemnată cap de serie numărul 13.

"Family Circle Cup" este cel mai mare turneu exclusiv feminin din circuitul WTA, cu 56 de jucătoare pe tabloul principal: 43 calificate direct, 5 beneficiare de wild-card și 8 venite din calificări. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

2 LIVE Cătălin Cîrstoiu a ajuns la ședința coaliției

3 VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

4 Ajutorul american pentru Ucraina vine prea târziu? / Rușii se apropie de încercuirea orașului Chasiv Iar

5 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024