Belarus, motanul cu strabism devenit vedetă pe Instagram

Belarus, motanul cu strabism devenit vedetă pe Instagram

Belarus, un motan pufos suferind de strabism, foarte activ și curios, este una dintre vedetele feline ale rețelei Instagram, iar stăpâna sa profită de faima acestuia pentru a strânge fonduri pentru animale fără adăpost, transmite Mediafax.

Belarus are peste 250.000 de fani pe platforma de socializare online Instagram și faima sa continuă să sporească. Motanul suferă de strabism, însă această boală a ochilor nu provoacă dureri și nici alte complicații, iar vederea sa nu este afectată.



Belarus a fost adoptat în 2018, pe când avea un an, de Rachel, iar în prezent este celebru pentru năzbâtiile sale. Este un motan foarte activ și curios.

Lui Belarus îi place să fie în centrul atenției, ceea ce face din el un star perfect al rețelei Instagram. Motanul are conturi și pe Facebook și pe YouTube, potrivit boredpanda.com.

Stăpâna lui se foloseşte de celebritatea acestuia pentru a strânge fonduri în beneficiul adăpostului de animale din San Francisco, SUA, de unde l-a adoptat pe motan. Astfel, în 2019, Rachel a putut să doneze suma de 4.000 de dolari strânsă în urma mai multor campanii.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”