Belgia - Dorin Rotariu a marcat din nou pentru Mouscron; Răzvan Marin, triplu assist

Belgia - Dorin Rotariu a marcat din nou pentru Mouscron; Răzvan Marin, triplu assist

Fotbalistul român Dorin Rotariu a marcat golul echipei Excel Mouscron, învinsă pe teren propriu de Sporting Lokeren cu scorul de 2-1, sâmbătă, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului Belgiei.

Oaspeţii au deschis scorul prin Mijat Maric (2 - penalty), Rotariu a egalat în min. 54, dar Lokeren a înscris golul victoriei prin Jakov Filipovic (72).

Rotariu, integralist în acest meci, are 6 goluri marcate în 21 de etape.

Fosta echipă a lui Mircea Rednic a jucat din min. 75 în zece oameni, Taiwo Awoniyi fiind eliminat. Mouscron are un egal şi patru eşecuri în ultimele cinci etape.

Royal Antwerp, formaţie antrenată de Ladislau Boloni, a obţinut prima sa victorie din ultimele opt etape (după patru egaluri şi trei eşecuri), 2-0 cu AS Eupen.

Standard Liege a dispus cu 3-2 de KV Mechelen, ultima clasată, Răzvan Marin fiind pasator decisiv la toate golurile gazdelor. Oaspeţii au condus de două ori, prin golurile marcate de Hassane Bande (5) şi German Mera (43), dar Standard a revenit de fiecare dată şi a reuşit să se impună, golurile fiind înscrise de Renaud Emond (34), Christian Luyindama Nekadio (45) şi Carlinhos (52), toate cu capul din centrări ale internaţionalului român. Marin a ratat un penalty în min. 79.

Răzvan Marin, înlocuit în min. 90 cu Gojko Cimirot, are 4 goluri marcate în 26 de meciuri în acest campionat.

În altă partidă, campioana Anderlecht a întrecut-o în deplasare pe SV Zulte Waregem cu scorul de 3-2, dar românul Alex Chipciu a fost doar rezervă la ''Mauves''.

Înaintea ultimei etapei din sezonul regulat, FC Bruges ocupă primul loc, cu 64 puncte, urmată de Anderlecht, 52 puncte, Sporting Charleroi, 51 puncte, KAA Gent, 47 puncte, KRC Genk, 44 puncte, Standard Liege, 41 puncte, Royal Antwerp, 41 puncte, etc. Primele şase clasate se califică în play-off-ul pentru titlu. Royal Excel Mouscron se află pe 14, cu 30 puncte.
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?