Belgia: Două polițiste, rănite de un individ înarmat cu o macetă la Charleroi

Belgia: Două polițiste, rănite de un individ înarmat cu o macetă la Charleroi

Două polițiste au fost atacate, sâmbătă seară în orașul Charleroi din sudul Belgiei, de către o persoană înarmată cu o macetă, agresorul strigând 'Allahu Akbar', a anunțat poliția locală pe contul său de Twitter, potrivit DPA și cotidianului belgian La Derniere Heure.

 

*Belgia: Bărbatul care a atacat două polițiste la Charleroi a decedat în spital

Una dintre cele două polițiste a suferit tăieturi adânci la nivelul feței și a fost internată în spital, în timp ce colega sa are răni minore, a relatat agenția de presă belgiană Belga.

Incidentul s-a produs în apropierea sediului poliției din Charleroi. Autorul agresiunii a fost împușcat de un al treilea ofițer de poliție și, conform mai multor media belgiene, ar fi decedat.

''Condamn ferm atacul de la Charleroi'', a scris premierul belgian Charles Michel pe rețeaua Twitter.

La rândul său, ministrul de interne belgian Jan Jambon a denunțat un 'act josnic'. Organismul de coordonare pentru analiza amenințării (OCAM) analizează în prezent acest caz, a precizat Jambon.

Incidentul urmează unei serii de atacuri cu cuțit și arme de foc comise în Europa în ultimele săptămâni, dintre care unele au legătură cu organizații teroriste.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…