Belgia: Explozie într-un imobil de locuințe din Bruxelles

Belgia: Explozie într-un imobil de locuințe din Bruxelles

O explozie s-a produs sâmbătă într-un imobil de locuințe dintr-un cartier din Bruxelles, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din capitala belgiană, fără a putea preciza cauza deflagrației, nici dacă există victime.

"Confirm explozia dintr-un imobil de locuințe. Încă nu cunosc cauzele. Nu știu dacă există victime", a declarat el pentru AFP.

Citat de site-ul de internet Bx1, un ales local, Charles Picqué, primarul cartierului în cauză, Barriere Saint-Gilles, a declarat: "Se pare că este o explozie provocată din cauza acumulării de gaze. Două persoane au fost rănite, dar serviciile de urgență trebuie să caute printre dărâmăturile locuinței distruse".

AFP amintește că la 22 martie 2016, Bruxellesul a fost ținta celor mai grave atentate din istoria sa, care au făcut 32 de morți și peste 320 de răniți la metroul și aeroportul din capitala Belgiei. De atunci, serviciile de securitate belgiene sunt în alertă, iar orice eveniment neobișnuit suscită un interes sporit din partea mass media.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”