Ben Affleck spune că vrea să fie "parte a soluției" în scandalul hărțuirilor sexuale de la Hollywood

Ben Affleck spune că vrea să fie "parte a soluției" în scandalul hărțuirilor sexuale de la Hollywood

Ben Affleck a declarat că furtuna de acuzații privind hărțuirea sexuală care a cuprins Hollywoodul l-a făcut să-și examineze propriul comportament, relatează luni The Hollywood Reporter.

Într-un interviu acordat duminică Associated Press pentru promovarea filmului cu supereroi "Justice League", Affleck a spus: "Îmi analizez propriul comportament și mă asigur că sunt parte a soluției".

După ce a condamnat acțiunile lui Harvey Weinstein luna trecută, Affleck a fost forțat să-și apere propriul comportament. El și-a cerut scuze pentru că a atins cu mâinile sânii actriței Hilarie Burton în 2003 în timpul unei emisiuni pe care aceasta o găzduia,"Total Request Live" de pe MTV. Într-o altă înregistrare din 2004 se poate vedea cum Affleck o trage în brațele sale pe prezentatoarea Montreal TV Anne-Marie Losique.

Duminică, Affleck a spus că două lucruri trebuie să se întâmple. Primul dintre acestea este ca "mai multe femei să ajungă în poziții de putere", iar al doilea ca hărțuirea sexuală să fie "o problemă a bărbaților", respectiv ca aceștia să semnaleze comportamentul inadecvat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…