Ben-Oni Ardelean (PNL): Salut propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie premier

Ben-Oni Ardelean (PNL): Salut propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie premier

Deputatul PNL Timiș Ben-Oni Ardelean a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că salută propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie premierul României.

"Eu salut această propunere. Sunt, dacă vreți, încântat că Timișul poate să aibă, din partea PSD, un premier. Cred că lucrul acesta este de bun augur pentru Timiș, pentru că Timișul a fost cam în opoziție de când mă știu eu", a spus Ben-Oni Ardelean.

Potrivit acestuia, PSD dă dovadă de normalitate și același lucru trebuie să-l facă și PNL.

"De cealaltă parte, dincolo de orice altceva, în 2012, când eram pe USL, Sorin Grindeanu și cu mine am făcut o echipă. A fost deputat, eu eram senator pe același colegiu. Așadar, nu pot decât să nu am decât cuvinte de apreciere la persoana lui ca om. Am rămas prieteni, trebuie să specific lucrul acesta și nu pot să trec peste. De cealaltă parte, cred că este și o revenire a PSD la o normalitate. De aceea, cred că trebuie să fim și noi foarte normali în astfel de moment, să salutăm o propunere decentă, bună, în care PSD-ul se identifică cu astfel de propunere", a mai spus Ben-Oni Ardelean.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…