Berlusconi le-a promis „un autobuz cu prostituate” jucătorilor de la Monza. Condiția pusă fotbaliștilor

Berlusconi le-a promis „un autobuz cu prostituate” jucătorilor de la Monza. Condiția pusă fotbaliștilor

Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, le-a promis jucătorilor echipei de fotbal Monza că va va aduce prostituate în vestiarul lor dacă vor reuși să învingă din nou o rivală de top din Serie A, se arată într-o înregistrare video publicată miercuri pe rețelele de socializare, relatează Reuters .

Fostul premier, care folosește adesea un limbaj colorat, a fost acuzat în 2011 că a întreținut relații sexuale cu o prostituată minoră la una dintre celebrele sale petreceri. El a fost achitat în apel în 2015, după ce un judecător a decis că nu a știut că aceasta era minoră.

„Le-am spus băieților ... acum veți juca cu Milan, Juventus. Dacă veți câștiga împotriva uneia dintre aceste echipe de top, voi aduce un autobuz de prostituate în vestiar", a spus Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de an, la o cină de Crăciun cu jucătorii de la Monza.

Daniela Sbrollini, o femeie senator din partea partidului de opoziție de centru Italia Viva, a spus despre această remarcă că este doar o manisfestare a „obișnuitul limbaj misogin al lui Berlusconi: o glumă de prost gust care te lasă fără cuvinte".

Silvio Berlusconi / Foto: EPA-EFE

Monza a promovat pentru prima dată în Serie A în sezonul trecut și a învins Juventus în septembrie. Va juca din nou cu Inter și Juventus în ianuarie și va înfrunta AC Milan, fostul club al lui Berlusconi, în februarie.

Silvio Berlusconi, care a deținut AC Milan timp de trei decenii, a cumpărat Monza în 2018. În prezent, se află pe locul 14 în liga cu 20 de echipe.

Cândva cea mai dominantă figură a politicii italiene , Berlusconi este acum mai puțin prezent, din cauza problemelor de sănătate și a popularității în scădere a partidului său Forza Italia, un membru junior al coaliției de dreapta aflate la guvernare, condusă de premierul Giorgia Meloni.

Acesta a fost internat în anul 2021 de cel puțin 3 ori, iar o perioadă nu a participat la evenimente publice. Silvio Berlusconi a fost premier al Italiei în trei rânduri, ultima dată în perioada 2008-2011.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Basilica.ro i-a cenzurat aberațiile / PS Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanațiului, diatribă rusofilă la adresa „Vestului imperialist” în pastorala …