Beyonce stârnește controverse cu o poză în care este văzută bând alcool

Beyonce stârnește controverse cu o poză în care este văzută bând alcool

O poză în care cântăreața americană Beyonce este văzută bând un pahar de vin, la doar o lună după ce a născut, a stârnit comentarii împărțite pe rețelele de socializare, relatează online ziarul ABC.

Sursa foto: Beyonce / Twitter

Rețelele de socializare sunt un instrument cu dublu tăiș pentru artiști și celebrități. O mică "scăpare" sau o postare greșită pot avea pentru ei un preț foarte mare, notează cotidianul spaniol.

Este ceea ce i s-a întâmplat vedetei pop Beyonce, care la sfârșitul săptămânii trecute a avut ideea de a posta pe contul său de Instagram o poză în care este văzută bând un păhărel de vin.

Câteva secunde mai târziu cântăreața a fost aspru criticată, pentru că se afișează public consumând alcool, în condițiile în care îi hrănește la sân pe cei doi micuți ai săi care s-au născut acum o lună.

Începând de aici totul a degenerat într-o amplă dezbatere între useri pe rețelele de socializare: o mare parte dintre ei au criticat comportamentul iresponsabil al cântăreței, în timp ce alții i-au luat apărarea, argumentând că "un păhărel de vin nu face rău nimănui".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa