Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

Nu se mai satură de circul și haosul pe care îl creează în jurul lor! În vreme ce Kanye West umblă acoperit din cap până-n picioare, pe “soția” sa Bianca o pune să iasă în ținute extrem de sumare în public.

În vara anului trecut, Kanye West și Bianca Censori au petrecut câteva luni în Italia, șocându-i pe localnici la fiecare apariție în public. Totul a culminat cu imaginile interzise minorilor surprinse de paparazzi pe o ambarcațiune din Veneția.

Deși italienii și-au exprimat dezgustul legat de aparițiile celor doi, Kanye și Bianca nu s-au lăsat înduplecați. Cei doi s-au reîntors în Italia, de data asta la Săptămâna Modei de la Milano.

Cei doi și-au făcut apariția la show-ul Marni: dacă el a venit până și cu capul acoperit, Bianca de abia dacă a reușit să ascundă vederii zonele… esențiale. Dacă din față e cât de cât acoperită, din lateral și din spate… riscă la orice pas un accident vestimentar.

Prietenii Biancăi își fac griji pentru ea: “Kanye e un nebun și nu are pic de respect pentru soția să, umilind-o astfel”, a spus un apropiat pentru Daily Mail.

Nu este un secret faptul că artistul se consideră un inovator în materie de fashion și se știe că și-a impus ideile vestimentare în toate relațiile pe care le-a avut până acum.

Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

3 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

4 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

5 Foarte interesante amănunte...