Bianca de la „Insula iubirii“, în lacrimi când a văzut imagini cu fostul ei partener și ispita: „Eu sunt vinovată pentru tot“

Bianca de la „Insula iubirii“, în lacrimi când a văzut imagini cu fostul ei partener și ispita: „Eu sunt vinovată pentru tot“

Bianca Giurcă a cedat tentațiilor în show-ul de la Antena, astfel că iubitul ei a pus capăt relației, cu toate că și el a dat frâu liber sentimentelor, alături de o ispită.

Bianca Giurcă a fost părăsită la „Insula iubirii“ FOTO Antena 1

Creatoarea de conținut și fermierul s-au despărțit săptămâna trecută, când apropierea dintre Bianca şi ispita Alin i s-a părut de neacceptat lui Marius, care a pus capăt relaţiei. În ediția de joi seara a show-ului de l Antena 1, Bianca s-a învinovățit pentru acest lucru, iar ceremoniile focului au provocat noi drame.

Pentru Bianca Giurcă a fost o experiență dramatică, deoarece a privit sărutul dintre Marius Moise, fostul ei iubit, și ispita Oana Monea.

Scenele cu cei doi în cadă au întristat-o și mai tare pe Bianca, dar surpriza cea mare abia apoi a venit, potrivit a1.ro . Imaginile l-au arătat pe concurent tandru, atent, în timp ce o mângâia și o săruta pe Oana Monea.

Nu l-am mai văzut într-o ipostază așa cu o altă femeie. Nici măcar cu mine... Noi nu ne sărutăm, noi nu suntem așa pasionali. Eu trebuie să îi cer să facă lucruri, nu le face că le simte. Cred că motivul pentru care s-a despărțit de mine este pentru a face ceea ce simte. Nu pot să îl judec. Eu sunt vinovată pentru tot ceea ce face“, a spus concurenta în lacrimi, la ceremonia focului.

Mi-e groază când o să se termine emisiunea asta, mi-e groază de tot. Pentru mine se schimbă totul, toată viața mea“, a încheiat ea.

Bianca (25 de ani), creatoare de conţinut, şi Marius (35 de ani) aveau o relație de trei ani şi jumătate. Vin din acelaşi sat şi au început să se cunoască atunci când ea era adolescentă. Ulterior, el a luat o altă decizie, s-a căsătorit şi a făcut un copil, însă atunci când a încheiat relaţia a căutat-o pe Bianca. Locuiau împreună, iar decizia de a participa la „Insula iubirii“ au luat-o pentru a-şi că sunt pregătiţi să devină soţ şi soţie.

BIANCA GIURCĂ SI MARIUS MOISE JPG

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană