Bianca Drăgușanu, baie printre elefanți în Thailanda, plătită de odrasla lui Bădălău

Bianca Drăgușanu, baie printre elefanți în Thailanda, plătită de odrasla lui Bădălău

Oficial îi merge bine. Bianca Drăgușanu este „recunoscătoare pentru viața frumoasă”, iar responsabil de asta este și odrasla lui Bădălău. „Afaceristul” de 35 de ani a dus-o într-o vacanță exotică, unde Bianca a făcut baie cu elefanții, scrie protv.ro/vedete .

La sfârștul lunii septembrie, Gabi Bădălău a preferat să amâne verdictul în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu pentru a pleca în vacanță, în Thailanda, cu Bianca Drăgușanu.

Escapada a fost un motiv pentru Bianca să se declare recunoscătoare pentru viața frumoasă pe care o are. Fosta asistentă TV a luat masa la cele mai scumpe restaurante, a testat cele mai căutate plaje, distracții locale și petreceri și a făcut baie cu elefanții.


FOTO: @ biancadragusanu18

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au vrut să fie departe de România pentru a sărbători ziua de naștere a „omului de afaceri”. „Happy birthday, love!” i-a urat blondina în puținele imagini împreună postate pe rețelele sociale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren